fredag 21 november 2008

Dags för sängen strax!

Jag måste sluta att vara en sådan tidsoptimist! Skulle göra en dörrkrans till mormor idag (hon fyller i helgen), städa, handla och anordna pysselkväll för sammanlagt åtta barn med mammor. Som tur var kom maken hem tidigt infrån styckningen (han jagar älg) så jag fick lite hjälp med städningen och han kunde fika med barnen (det har blivit obligatoriskt med fredagsfika). Bilder på både kransen och pysselkvällen återkommer jag med imorgon.

Idag får ni se ett halsband jag gjort ganska nyligen. Måste börja lägga upp ett lager eftersom jag ska stå på två julmarknader. Kanske ska göra några armband också, det var länge sedan.
Halsbandet är gjort med glaspärlor och halvädelstenar. Lite svårt att få ett bra kort när halsbandet är långt. Glaspärlorna har fått en väldigt lustig färg på kortet men de är ljuslila.

Nu ska jag gå och sova, maken är och spelar kort så gud vet när han kommer hem. Imorgon ska jag på hockeyträning, presentinköp och på kalas till mormor.
Kram, Helen

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

O ja, vara tidsoptimist, det känner jag igen, särskilt på helgen! Eller så är det att jag egentligen skulle hinna allt jag tänkt om jag inte fastnade i saker som jag inte alls hade tänkt göra...

Dollar store finns lite varstans häruppe, trodde att de fanns över hela landet?!

Sofia sa...

Riktigt snyggt halsband! Jag har ju en del smyckessaker hemma nu, men jag måste få den rätta inspirationen :/ Vad har du för typ av lås på det där?

Kul att du gillade ljusburken! Jag blev riktigt nöjd :) Vi ska snart ta och provspela vårt guitar hero, nu när sambon äntligen är hemma för dagen :D