tisdag 18 november 2008

Snart sova dags!

Sitter gäspande framför tv:n och inser att det är dags att sova snart. Är det mörkret som gör att man blir så himla trött?

Har inte blivit så mycket pysslande de senaste dagarna, igår var jag på jobbet mellan 7.00 och 19.15 så jag var bra trött när jag kom hem. Idag var jag bara på jobbet mellan 9.00-17.00 så det var en mer lagom dag. Har en student som läser till lärare hos mig så det blir lite extra att tänka på, men hon är toppenduktigt. Så arbetsmässigt avlastar hon bra.

Tänkte försöka ta tag i min mossa imorgon när jag kommer från jobbet. Tänkte försöka göra en mossboll och även fylla en kruka utomhus.


Visar bilder på ett halsband jag gjorde förra veckan, det består nästan enbart av bruna sötvattenspärlor i olika storlekar, längst bak i nacken har jag använt små rocaille för att jag tycker att det ligger bättre mot nacken. I stället för ett lås bak så har jag satt sex magnetpärlor fram som bildar ett lås. Även magnetpärlorna är bruna och två är guldbeige.

Sov så gott!

Kram, Helen

3 kommentarer:

Vero sa...

Magneter är suveränt, även bra för de som har krassliga händer. Vet att många äldre, min mormor bland annat, vill gärna ha magnetlås, så det har jag tagit in flera olika och alla smycken jag gjort ikväll blev bara med magnetlås. Eller nej, ett med skruv, men det var inte till mormor heller. Hehe...

Älskar sötvatten och just nu är jag väldigt svag för pärlemor. Har massor att göra av, bara tiden räckte till. Har massor av inspiration, men så lite tid...

Ha det gott!

Mollan70 sa...

Vad pysslig du är.

Hannis sa...

Vilket fint halsband!!
Vacker färg.