fredag 7 november 2008

Äntligen tillbaka!

Återkommande tema hos mig just nu tycker jag är att tiden inte alls räcker till. Denna veckan har det varit datakurs två kvällar, men nu är den slut och jag har fått med mig en jättefin bärbar dator hem som jag lånar ifrån arbetsgivaren (kommunen i mitt fall). Har inget trådlöst bredband än så därför använder jag tyvärr fortfarande den stationära. Får se om jag kan åtgärda det snart.

Veckans fredagsblommor är faktiskt från förra fredagen men de är fortfarande lika fina (nästan) så jag kan ju inte slänga dem för att jag vill ha nya. Jag tycker att blomman är väldigt ros lik men det är ju någon form av kål, tror att det stod Brassica på lappen. Kärleksörten är återanvänd återigen, den står sig ju otroligt bra.

Förra fredagen var vi hembjudna till bekanta som bor bara några gator bort, vad praktiskt det är. Barnen gav sig och för Bus eller godis och fick ihop mycket godis. De var 10 stycken som gav sig ut i åldrar mellan 4-11 år. En pappa fick gå med en liten stund annars klarade dessa duktiga barn av detta jättebra alldeles själva.
Jag hade med en tändsticksask (ovanligt!) och en strut med lite godis. Mallen till struten finns i Allers julmagasin. Jag gjorde både asken och struten vintriga, jag hoppas på vinter med snö i år.

Snögubbarna, trädet och snöbollarna är från Karen Marie Klip. Det mönstrade pappret är ett gammalt från Basic Grey och snöflingorna på struten är från den lilla filtbården jag köpte på Rusta.

Nu ska jag göra klart Fars dag korten, ska hälsa på min pappa imorgon så hälsar vi på makens pappa på söndag. Skönt att slippa flänga runt till båda på söndag. Maken ska ändå jaga imorgon så då tar jag och barnen en tur till Brastad.

Ha en underbar fredag kväll, vi ska mysa till Guldkompassen!

Kram, Helen

8 kommentarer:

Vit Spets sa...

Halloj där!
Vilket mysigt pyssel... längtar riktigt ordentligt till snön nu :)

Ha en trevlig helg
//Siv

Sofie sa...

Trevlig helg!

Grodmamman sa...

Jag vill också ha ordentligt med snö i vinter! Det är vi inte bortskämda med direkt!=)
Har också funderat på att göra de där strutarna.
Kram

Gårdsromantik sa...

Så vacker strut.

Hjälp att ha 10 illbattingar som vill busa utanför dörren - då gäller det att ha masosr av godis hemma!!!;-)

Kram Maud

Hannis sa...

När jag ser din fina blomma så önskar jag att jag var lite modigare när det gällde växter!
Håller mig alltid till såna som jag känner till=))
Resultatet blir ju lite tråkigt dock!

Vilket fint pyssel.
Har missat att det fanns en mall i Allers för strutar.Måste kolla igen.

Ha en skön fortsatt helg//Hannis

Fröken Fräken sa...

Ja, den som hade tid för allt som man vill göra.. Nu har jag iaf fått flera julinredningstidningar så jag har faktiskt blivit sugen på lite julpyssel. Men snön får gärna vänta ett bra tag till! Hoppas du får en fin helg med lagomt mycket fläng! ;-)

Monica sa...

Jag önskar jag kunde hälsa på min pappa också, men han bor alldeles för långt borta. Vilket fint gå bort-pyssel du har fixat!

Sofia sa...

Svar: det gick riktigt bra med allt gående faktiskt! Lite trött bara, då man är ovan :)
Klart att det blev en tur på IKEA också! :) En snabbis, men ändå. Blev bara lite ljus och ett par stolsdynor.