söndag 2 november 2008

6-års kalas


Igå var vi i Lysekil på 6-års kalas. Det var kompisars yngste kille som fyllt, min yngste hade sett fram emot detta och räknat ner sedan förra lördagen så han blev överlycklig när han förstod att det äntligen var rätt dag. Vi gav bort en Anakin Skywalker figur från Star Wars så mina killar var lite avundsjuka men man vet aldrig tomten kan ju ha handlat på Ullared han också.
Stämpeln jag har använt till kortet var den jag vann. Det är första kortet som jag gjort med motiv stämpel, jag har bara färglagt med vanliga tuschpennor och hudfärg hade jag ingen så det fick bli en vanlig färgpenna istället. Jag ska nog passa på att önska mig lite nya pysselsaker av tomten. Vad rekommenderar ni att man ska färglägga stämpelmotiv med?
Jag återkommer imorgon med mera pysslat, har inte hunnit ladda ner det från kameran ännu. Tänkte att vi skulle ut och njuta lite av det kalla men härliga vädret.
Kram, Helen

5 kommentarer:

Sofia sa...

Jag tror jag ska sätta mig ner och göra ett kort jag också, det är ju fars dag till helgen :)

Jo, det var jättekul att få träffa lite folk i lördags! Man blir så isolerad här hemma. Och slippa städningen var ju inte helt fel ;)

Sofia sa...

Halloj!
Hittade hit via Under solen! Mycket fina scrappar (heter det va?) du har gjort!
Hälsningar från en Sofia till.. ;)

Fröken Fräken sa...

Jag tillverkade igår ett dopkort. Ville INTE att det skulle bli sådär traditionelle killigt så det fick bli mycket grönt.
Japp, har använt ett bokstavsschablonark från Panduro, har sett att det finns inne igen och kostar under 30 kr!

Ellas Inspiration sa...

Hej!

Äntligen får jag en stund över att hälsa på och säga att det är verkligen jätteroligt att du är med och tävlar om grytvantarna!

Imorgon drar jag en lycklig vinnare...

Lycka till!

Kram Karin

Saramedflera sa...

Hejsan
Så himla kul att du hittade till mig för då hittade jag dig! Jag ska genast kika runt lite. Önskar dig en fin helg.
Kram Sara