lördag 15 november 2008

Halsband

Det blev ingen pysseldag idag. När jag var nästan nere i Uddevalla kräktes den yngste sonen så det var bara att vända och åka hem igen. Så ingen hockey för den äldste sonen och inget pyssel för mig. Tror kanske att det var åksjuka eftersom jag körde en kurvig väg och ganska fort men jag vågar ju inte chansa på det, han brukar inte bli åksjuk.

Maken har varit på loppis och försökt sälja lite överblivet, det gick inget bra, han sålde för 50 kronor bara, men nu har han provat i alla fall.
Det här halsbandet gjorde jag tidigare i veckan. Färgkombinationen är lite udda och jag hade nog inte vågat mig på den om jag inte sett ett annat halsband med den färgkombinationen. Tyckte faktiskt att det blev ganska snyggt. Pärlorna har jag köpt på Panduro, jag gillar de orange och röda som är likadana de skimrar så fint.

Nu kommer nog maken med lunch snart hoppas jag, hade liksom räknat med att äta någon annanstans idag och ville inte dra sonen till affären i fall att.

Hoppas att ni får en härlig lördag!

Kram, Helen

5 kommentarer:

Vero sa...

Det är härligt att leka med färger.

Det gillar jag.

Min försäljning idag gick inte heller bra. Kanske var en sån dag? Alla var snåla helt enkelt!

Fast då undrar jag hur jag kom undan det... som gjorde av med en massa pengar. Hehe...

Ha en bra kväll!

Sofie sa...

Vilket fint halsband du gjort, väldigt härliga färger på pärlorna. Tack för förlovningsgratulationen och fortsatt trevlig helg! Kram, Sofie

idémakeriet sa...

Vad snällt att du tittade inne hos mig, kul.
Härligt att få se lite saker av en annan pysselgalning.
Trevlig helg.
Kram Gerda

Anki sa...

Du har en utmaning i min blogg.

Fröken Fräken sa...

Usch då, hoppas att det bara var åksjuka och att alla är på benen idag! Snyggt pysslat med halsbandet, själv får jag aldrig till det när jag ger mig på att göra egna smycken... suck..