söndag 1 april 2012

Smaktest

Hittade ju som sagt två nyheter när jag handlade häromdagen (eller den här kanske inte alls är ny, bara jag som missat) Dessa Ballerina skulle smaka marängsviss, varken jag eller barnen tyckte att de smakade så mycket marangsviss, kanske ska man låta dem doppas i mjölk ännu längre än vad jag gör. Goda var de men jag tror att jag håller mig till gamla hederliga Ballerina i fortsättning.

Den får 3 maränger av 5 möjliga.


Idag har vi varit i sporthallen hela förmiddagen, det var kick-off för fotbollssäsongen, alla spelade i blandade lag. För våra killar gick det väl så där, några vinster men mest förluster, men de var glada ändå. Äldste sonen klämde in ett snyggt mål och han vann andra pris på tipspromenaden så han var mycket nöjd när vi gick hem.

Nu ska jag se till att beta av en rejäl bit på min att-göra-lista annars så kommer jag att få ont i magen i mitten av veckan.

Ha en härlig söndag eftermiddag!
Kram Helen

5 kommentarer:

Therese sa...

Denna nyhet finns inet här, å det är nog tur det, vore kanske bra att även sluta med alla godsaker å slisk under veckorna då man försöker träna... Ha en fin kväll, å JA, haka på, det är små lätta pass som du snabbt river av! KRAM

Therese sa...

Tittar in å önskar dig fin vecka, å så puffar jag lite extra för att även du ska testa iform passen ;-D KRAM

Fröken Fräken sa...

Ja, det där med smak är ju verkligen olika.. jag köpte vanilj kladdkaka, men inte kände jag någon smak av vanilj direkt?!

Väsklycka sa...

;)
Vill önska dig en fin påsk.
kram kram Malin

Therese sa...

Skönt att fler varit lite off under påsken *ler* Jag hann iaf testa denna marängnyhet, å näää, inget för mig, fick ingen marängfeeling alls... KRAM!