söndag 29 april 2012

Halsbandskursen

 Som jag skriv i förra inlägget så hade jag halsbandskurs här hemma i onsdags. Kanske lite pretentiöst att kalla det kurs, men jag visade lite olika modeller och hjälpte till där det behövdes. Vi var 8 tjejer inklusive mig själv, ganska lagom stor grupp. Här nedan ett kort på fem av deltagarna.


En av tjejerna gjorde detta armband med rosa snäckskalspärlor , små metallpärlor och genomskinliga små biconer.

 

 Här ett halsband med sötvattenspärlor och en stor glaspärlor.


Två halsband gjorda på läderband.


Idag var det vår tur att arrangera veckans tipspromenad, äldste sonens klass gör det för att samla in pengar till klasskassan. Ingen jätte tillströmning av människor men bra väder och trevliga föräldrar att samtala med så tiden gick fort ändå.

Alla pärlor ligger kvar på matbordet sedan halsbandskursen så jag tror att jag ska tillverka ett armband i alla fall, kanske även ett halsband får se vad det blir.

Ha en härlig söndag! 
Kram Helen

3 kommentarer:

Therese sa...

Så mysigt! Trist att jag inte bor i krokarna, annars hade jag velat vara med å pärla :-D KRAM

Therese sa...

Jo, numer går jag fem min och springer 1 min innan passen, men hade missat det helt i början, så jag började med det först i veckan 4... ;-P Kramis <3

Helena, Craft and Creativity sa...

Vad roligt med en halsbandskurs! Ibland får jag också lust att samla ihop ett gäng och pyssla tillsammans. Ju fler man är desto roligare. :-) Och härligt att dela inspiration med varandra.