torsdag 19 april 2012

Stanna tiden och dopkort

Just nu skulle jag behöva stanna tiden lite känns det som. Alldeles för mycket att göra och för lite tid att göra det på. Men är det inte så det brukar vara!? Tror inte jag hade varit lyckligare om jag hade haft för lite att göra heller. Denna vecka har inrymt jobbmöte, zumba, facklig kurs, två pass av Iforms löpprogram, naturligtvis jobb, fotbollsträningar för bägge mina killar och så lite, lite pyssel.

En kollega beställde ett dopkort som jag ska leverera imorgon. Det var ett bra tag sedan jag fick göra ett dopkort, så jag fick fundera en stund och sedan leta upp ett gammalt inlägg för att se hur jag brukade dekorera dem. När jag satt och gjorde det klart så kom jag att tänka på att jag inte varit bjuden på något dop så jag har fått ge bort ett sånt här kort själv.

 

Imorgon har jag min sena fredag 12-18.30, så på förmiddagen ska jag vara med lillkillen i skolan, måste ju vara rättvist, jag var med storebror för 4 veckor sedan;) Ska bli spänannde att se hur han har det i skolan och hur han är i skolan (har ju hyfsad kontroll eftersom jag jobbar på samma skola och är fritidsfröken till honom).

I helgen ska det åtminstone pysslas tre kort, kanske kan jag få till mer pysseltid än så vi får se.
Kram Helen

3 kommentarer:

Therese sa...

Vilket underbart dopkort!!! Å du gör det bra som håller i träningen i ditt rätt hektiska liv! KRAMAR å trevlig helg <3

Gurkiss sa...

Super sött dop kort :)

Ha de gott.
Kram Gurkiss

Therese sa...

Hoppas du har det liiite mindre hektiskt nu, å på tal om dop så ska jag just på dop i morgon :-D Min brorsdotter döps <3 Ha nu en fin helg och Valborg! KRAM