fredag 27 april 2012

Tack kort

Vår chef/rektor slutade i veckan hos oss och såklart ville vi uppvakta med en liten present och då fick jag äran att tillverka ett kort. När jag skulle göra det så letade jag i min låda med papper och hittade, nästan  botten, detta mönstrade papper och kände att jag ville använda det. Basen är blingad ljublå cardstock, fjärilarna i samma cardstock och pappersspetsen färgade jag in med promarker penna.Det var aldrig min mening att vara borta från bloggen så länge, som jag skrev i mitt förra inlägg så skulle jag behöva mer tid men nu tycker jag att nästa vecka ser lugnare ut. Denna veckan har rymt samrådsgruppsmöte (jobb), avtackningsmiddag med jobbet, halsbandskurs för några av mina kollegor och när det funnits lite tid emellan så har jag prioriterat min träning. Är inne i vecka 3 på IForms löpprogram och jag tycker jag överträffar mig själv!! Sedan försöker jag gå på zumba minst en gång i veckan. 

I helgen ser jag fram emot besök hos vänner i Lysekil, tipspromenad med äldste sonens klass, lite jobb på måndag, besök hos vänner i Sjuntorp på Valborsmässoaftons kväll, äldste sonens första fotbollsmatch för säsongen på tisdag. Kanske hinner jag klämma in lite till, men det ska inte bli för mycket denna helgen känner jag.

Hoppas att ni har det bra kära bloggvänner, nu ska jag läsa ikapp mig på bloglovin, har drygt 1000 inlägg att läsa!!!
Kram Helen

1 kommentar:

Galenskap och lite allvar sa...

Hej Helen!

Vad kul att du tittat in på min lilla blogg. Jag har kollat runt lite här på din sida och du gör så himla fina kort. Efter att ha läst lite om din vardag så ser jag att den är ganska snarlik min. Ser att ni oxå har handboll, fotboll och hockeyträningar på schemat. Tänker mig att du säkert oxå då blir den där taximamman som jag så många gånger blir...hahaha

Ja du, ibland blir det längre mellan inläggen och ibland kan man skriva flera dagar efter varandra. Jag tror att det är viktigt att man inte känner någon press utan skriver när man kan, vill och har lust.

Ha en härlig helg!
Kramelikram Veronica