fredag 30 mars 2012

Smaktest

Idag tänkte jag börja med ett nytt inslag i min blogg. Har sett flera olika bloggar som har haft smaktest i sina bloggar så idag tänkte jag också testa det:) Jag föll för Göteborgs kex ena nyhet (den andra recenserar jag en annan dag) Singoalla cheesecake jordgubb. Jag tyckte väl att den var helt okej men ingen jättesensation. Jag kommer nog att välja de traditionella singoalla kexen eller de med blåbärs sylt. Yngste sonen tog bara ett bett och sedan dissade han dem.
Förpackningen tyckte jag var mycket tilltalande med en ytterkartong, men miljömässigt är det inte försvarbart med dubbla förpackningar.
 Mitt betyg blir 3 jordgubbar av 5 möjliga.
 

Idag var min korta arbetsdag kl.7-12:) Det är grejer det ( men nästa fredag är det som bekant kl.12-18.39 som gäller) Har passat på att besöka återvinningscentralen och handlat lite. Hämtat ut paket från H&M och varit med äldste sonen hos astmasköterskan. Nu inväntar vi maken, som kommer om ca en timme, innan vi ska fredagsmysa och kika på Let´s dance.

Underbar fredagskväll på er!
Kram Helen

1 kommentar:

Therese sa...

Här har ungarna smaskat i sig två paket snart, men jag har ännu inte smakat... Vad är den andra nyheten, blir nyfiken, har inte sett något annat nytt i vår butik iaf :-D KRAM