söndag 18 mars 2012

Pensionskort


Som jag skrivit tidigare så gick en kollega i pension i veckan och naturligtvis uppvaktade vi från oss kollegor också. Jag fick i uppdrag att göra ett kort, det blev detta vårlika kort med mönsterpapper från Maja design. Det bruna pappret är från en papperspacke som jag fyndade på Ge-Kås. Hade problem med vad jag skulle skriva för text; tack eller Lycka till kändes inte så passande, så jag googlade och fick då idén till Tid att njuta. Tror hon uppskattade kortet och hon ser fram emot lite tid.

Äldste sonens cupspel slutade med 4 oavgjorda matcher, den sista var tvungen att avgöras på straffar och då förlorade de tyvärr, men de kom 6:a av 8 lag och då spelade en åldersgrupp över sin egen så jag tycker att de ska vara nöjda. 

Igår kväll var vi hos kompisar på mat och sällskapsspel, en mycket trevlig kväll med god mat och många härliga skratt. Precis vad doktorn ordinerar ibland:)

Idag är mannen och äldste sonen iväg på mini-cup i hockey och jag och lillkillen laddar för släktkalas för honom i eftermiddag, så jag har egentligen inte alls tid att sitta här; tårtan ska dekoreras, det ska städas och dukas.

Ha en toppen söndag!
Kram Helen

3 kommentarer:

Susanne sa...

Wow! Pearl i armhålan. Det borde varje människa med lite värdighet ha. :-)

Therese sa...

Ja du snor säkert ihop nått mycket finare med dian scrapbooks resurser, vore ju jätte kul att gå loss att dekorera bokstäver med de sakerna :-D KRAM och ha en fin tidag <3

Therese sa...

I dag verkar det ha vänt, peppar, peppar. Kanske är vi friska nu? Hoppas iaf ;-D Ha en bra dag <3