söndag 25 mars 2012

Litet födelsedagskort

Här har vi njutit, som så många andra, av en helg med underbart väder. Lite trädgårdsarbete har det blivit, seriöst latande (ska inte underskattas), fotbollsträning för lillkillen, stora killen sov över hos kompis och hängde med på utflykt, fotbollssparkande i trädgården, grillning till lunch, våfflor, lite pyssel, lillkillen på myskväll och ytterst lite röjande.
Lillkillen skulle på myskväll till en tjejkompis (kompisen ville inte kalla det tjejkväll eftersom min lillkille var bjuden). Myskvällen hölls i efterskott istället för kalas, så sonen utrustades med paket och så klart ett kort. Jag gjorde ett litet 10x10 cm i rosa och brunt. Höll det ganska enkelt med lite bling i blommans mitt.


Nu ska jag ladda för en hektisk vecka; möte tre kvällar den här veckan, två på jobbet och en med facket. Äldste sonen ska börja träna fotboll utomhus den här veckan, han ska även på luftgevärsskytte och hockeyträning, yngste sonen på handbollsträning, äldste sonen till astmasköterskan och så helst lite lekande med kompisar på det:) Visst är det härligt att fylla livet med saker:)

God natt!
Kram Helen

1 kommentar:

Therese sa...

tittar in å önska dig en fin torsdag, hoppas alla åtaganden och träningar under veckan börjar vara avklarnade... ert schema verkar vara fullt. KRAM!