tisdag 14 april 2009

Present med kort

I fredags var vi hos mina föräldrar på kalas, vi firade mamma som har fyllt och pappa som fyller idag. Vi passade även på att gratta min lillebrors flickvän, hon fyller nästa vecka, vi träffas inte så ofta då hon bor i Stockholm. Hon fick detta lilla paket som jag gjorde av cardstock, blommor från Panduro och prickigt band ifrån Åhléns. Paketet innehöll ett halsband (visar det en annan dag, har det fotot i andra datorn).

7 kommentarer:

Susanne sa...

Äntligen hemma... ärligt talat... vad tycker vi om det nu för tiden? Inte mycket att hänga i julgranen va? :-)

Hannis sa...

Vad du är duktig!
Önskar att jag hade sån pysselkreativitet som dig!

Malla sa...

Vad duktig du är på att scrappa.
Gjorde nåt försök för ett par år sen men gav upp. Jag hade så sjukt mkt idéer i huvudet att jag blev frustrerad när jag inte fick till det som jag ville.
Att börja som nybörjare är inte kul. Jag vill ju göra avancerade kort direkt=)

Kram

Anonym sa...

Oooo vad fint du gör...
Vad glad jag hade blivit om jag hade fått ett sådant packet, jag tycker att packeten är viktigast. Vad det innehåller har ingen betydelse.

Kram annica

Vero sa...

Åh så fint kort du har gjort!

Fröken Fräken sa...

Vilka kort som du pysslar ihop! Jättefina som alltid!

Ja, jag har aldrig varit så ofta sjuk som det här senaste året. Annars brukar jag ju alltid vara frisk! Helskumt.. men nu har jag stannat hemma för att försöka bli frisk!

Mrs. b sa...

Vilket fint paket och kort du pysslat! För min del har det inte alls blivit nåt pyssel på sista tiden vad jag kan minnas. Nu känns det iofs som att det mesta inomhus får stå tillbaka mot utomhussäsongen som drar igång, men det gör mig inget (det är ju så det brukar bli här hos oss :-)