måndag 13 april 2009

Påsk ledigheten

Nu börjar påskledigheten att lida mot sitt slut, det har varit väldigt skönt att vara ledig några dagar och umgås med vänner och ta det lugnt. Men nu ska man jobba igen, ingen rolig vecka att se fram emot då maken (äntligen) ska få besked om han är en av dem som blir uppsagd från SAAB. De skulle fått besked redan förra veckan var det sagt men då hade de inte hunnit bli klara. Just nu känns alla besked bättre än inga besked, hur trist det än är om han blir uppsagd.


Jag passar idag på att visa bilder på ett kort jag gjorde till en kompis 30-års dag. Tyvärr är alla kort av dålig kvalité då jag har tagit dem med mobilkameran.


Det mönstrade pappret är ett gammalt från Basic Grey, blommorna, pappersspetsen och de små blommorna är från Panduro. Jag har använt 3D lack på siffrorna.

Det sista är en skoj present, äpplejuice i en whiskeyflaska. Jag gjorde en liten "ficka" av cardstock och dekorerade med blommor från Panduro.

Nu ska jag passa på att dammsuga och få lite saker gjort när jag har huset för mig själv.
Kram, Helen

6 kommentarer:

Ellas Inspiration sa...

Vilket sött kort du har gjort. Jättefint!

Kram Karin

Trebarnmamman sa...

Hejsan Kikade in till dig , vilken mysig blogg du har , du verkar jätte duktig på att göra fina kort !! // Må så gott Anna

Proforma sa...

Fina kort, som vanligt!

Fröken Fräken sa...

Ja, det är ju verkligen inte trevligt att gå och vänta och vänta.. så hellre att få veta, vad det nu än blir för besked! Hoppas att det blir något positivt ändå!

Designtjejen sa...

GUD vad fina!! Kortet med 30 var jätte fint och även kortet runt flaskan! Jag som är så pysselsugen.. men jag hinner inte ikväll.. mm... sååå sugen.. haha
Kramar

Leila bakar... sa...

oj vad mycket fint du gjort! Mellanmålsmuffins är verkligen en smart ide! Värt att testas!