torsdag 23 februari 2012

Tack kort

Hoppas att ni alla mår bra. Här har vi varit lite halv krassliga nu de senaste två veckorna:( Lillkillen mådde ju inte så bra i måndags men det rättade till sig snabbt. Så på tisdag konsulterade jag vårdcentralen och de sa att jag skulle gå på hur sonen mådde. Han mådde bra så vi drog till Uddevalla och bowlade. I kassan frågade de om det var någon som skulle ha staket; två svarade jag. Kan du också ha staket då blev mot frågan? Så jag bowlade med staket i rännan;) 
Igår var så maken eldig igen och vi satte kurs på Universeum, vi såg fram emot en trevlig dag men stackars maken blev dålig under tiden. Han härdade ut medans vi gick igenom hela utställningen men när vi kom till Explora blev stackarn sittande. När vi kom hem hade han feber:(
Idag har jag jobbat och barnen varit hemma och haft VAP= Vård Av Pappa:) Visserligen hade de inte vårdat så mycket men de hade i alla fall inte bråkat:)
Nu hoppas vi på ett bättre slut på veckan.


Visade ju i förra inlägget ett armband och här kom kortet som hörde till. De lades på lådan sent i tisdags så med lite tur kom det fram idag. Kortet var till en kurskompis från kursen jag gick i höstas, hon var snäll och hämtade ut min portfolio och lämnade in den på Navet så jag kan plocka upp den där nästa vecka. Väldigt snällt av henne tyckte jag och det ville jag tala om med en liten gåva och ett kort.

Nu ska jag hänga upp ett par tavlor jag gjort i veckan, återkommer med bilder:)
Kram Helen

2 kommentarer:

Beas sa...

Den där blå nyansen är min absoluta favorit just nu. Jag får akta mig för att inte börja sätta den som tapet eller något, förälskelsen kan så lätt ta slut.

Kram Bea

Fröken Foto sa...

Låter som att du behöver en riktigt mysig helg... hoppas det blir det. Tack för din gulliga kommentar. Kram Malin