söndag 12 februari 2012

Ännu ett kramkort

Det blev ett kramkort till, även detta till en "gammal" korridorskompis från min tid i Norrköping. Detta gjorde jag med papper från Maja design skärgårdsliv, tyckte det passade då jag vet att hon seglar:)
Försökte mig på någon sorts swirl nere i hörnet, blev väl inte riktigt nöjd med den men, men övning ger färdighet.
Vi var tre tjejer som höll ihop under 1½  års tid innan jag bytte studieort från Norrköping till Göteborg, vi hade mycket kul för oss och jag saknar den tiden ibland.


Idag har mina föräldrar varit på besök och bägge killarna har haft fotobllsträning. Maken tränar den äldste och hänger med den lille så då får jag lite lugn här hemma med bara ett barn.

Nu ska jag ladda för en fullspäckad måndag, jobb 8-16, jobba över en halvtimme, möte 16.30-17.30, trivselkväll med yngste sonens klass (jag är trivselförälder) med korvgrillning och skridskoåkning. Så det blir snart till att sova, men nu ropar den äldste sonen på massage så det är bäst att jag sätter lite fart!

Kram, Helen

6 kommentarer:

Therese sa...

Ännu ett fint kort! Och jag hoppas du får sova gott så du orkar med den hektiska morgondagen, snacka om kickstart på veckan! KRAM

Therese sa...

Tittar in å lämnar en alla hjärtanskram å hoppas din tisdag blir liite lugnare! KRAM

Therese sa...

Hoppas sjukläget är bättre i dag så att ni kan njuta av fredagen å helgen <3 KRAM

Therese sa...

Hoppas ni myst och hunnit njuta av en nybakad kaka nu :-D Här hr vi träffat både bebis å grattat grannen så nu väntar fredagsmyyyyyyyys :-D KRMA

Ann-Helen sa...

Sv: Det är bara att sätta igång!

Har börjat kika runt lite på bloggen din. Verkar vara helt i min smak! Den får definitivt en lite grundligare genomgång nån dag jag har mer tid!

Ha det skönt!

Beas sa...

Stjärntrycket är så fint. (Och väldigt populärt just nu)

Kram Bea