söndag 5 februari 2012

Bokstavsbrickor av krympplast

Bägge sönerna har likadana sportväskor och för att se skillnad på dem gjorde jag namnbrickor av krympplast som jag satte nyckelringar på.
Jag hade testat krympplast på jobbet tidigare men då hade vi den vita modellen och på den kunde man måla med flera olika pennor. Men på denna genomskinliga funkade endast mina promarker pennor. 


Så här såg de ut när jag målat dem och klippt ut dem. Innan jag värmt med embossingfönen.


Så här blev de efter att jag värmt med embossingfönen, skulle vilja haft dem slätare så nästa gång ska jag köra dem i ugnen. Men sönerna var i alla fall nöjda och det är ju huvudsaken.

Igår kväll åkte vi till kompisar i Lysekil och kikade på Melodifestivalen, jag vet inte riktigt avd jag tycker om låtarna som var med.
Idag har jag suttit och frusit i Tjörns ishall då äldste sonen hade poolspel, tyvärr blev det två förluster idag. Jag har nu svårt att få upp värmen igen trots långkalsonger, jeans, polotröja, fleecetröja och fleecefilt. Funderar allvarligt på att ta ett varmt bad, tror att det får bli så:)
Kram Helen

5 kommentarer:

Helena, Craft and Creativity sa...

Jag förstår att killarna blev nöjda! :)

Krympplast har jag aldrig testat, det finns på min "vill-pyssla-lista".

Lisa aka Myran sa...

Tack för din snälla kommentar hos mig häromdagen!! Lämna gärna en länk om du liftar kortet så jag år se hur din tolkning blev :)

Visst är krympplast kul?! Jag har inte jättemycket erfarenhet men jag tror att det plattar till sig om du kör lite till med värmepistolen. Jag är alltid så feg och slutar för tidigt ;)

//Lisa

Therese sa...

Åhhh vilken nostalgi med krympplast, tror jag måste köpa hem det så att jag kan pyssla lite med barnen!!! Önskar dig en toppen dag <3 KRAM

Therese sa...

Tack för krya på´t! Gjorde susen, i dag är jag pigg :-D Hoppas allt är bra med dig <3 KRAM

Erica AKA Tomtens Dotter sa...

Hej!
Krympplast hade jag helt glömt bort, det kanske man ska återuppta :-)

Tack för dina fina kommentarer hos mig, snöflingefatet verkar uppskattat, så jag får nog köra nån utlottning i höst när jag har massproducerat lite :-)