söndag 11 december 2011

Liseberg och barn pyssel

Först av allt vill jag tacka för alla era fina kommentarer om julkulan i det förra inlägget. Det betyder mycket att ni tar er tid att skriva några ord.

Igår tog vi en tur till Liseberg, vi blev lite vilseledda av yr.no för det regnade en del. Men det blåste i alla fall inte så mycket. Regnet förstörde julkänslan tyvärr men barnen tyckte att det var mysigt:) Jag visar ett par suddiga bilder för att ni ska få en känsla för hur det är.Har ju lovat er bilder på barnpysslet vi hade förra helgen, som vanligt kom jag inte ihåg tt ta kort på alla barns pyssel, så ni får se mina killars alster.
Först ut är strutar som vi gjorde med hjälp av en mall som jag köpt på Panduro, pappret är från en stack som jag fyndade på Ge-Kås i Ullared. HJärtana kommer också från Ge-Kås, klistermärkena från mina gömmor och stjärnorna från Panduros outlet i Ullared.Sedan gjorde vi dekorerade ljus, vi stämplade på servetter och värmde fast dem med embossingfönen. Barnen fick gå lös på alla mina julstämplar och de valde lite olika:)


Sist ut är dekorerade tändstickaskar, som ni ser är det inte less is more som gäller med mina killar:) Vi använde samma papper och dekorationer som till strutarna.


Alla barn var väldigt nöjda med sitt pyssel och de var fantastiskt duktiga. Det är en mysig tradition som vi haft nu i en del år (kommer tyvärr inte ihåg hur många)

Ser fram emot en väldigt fullspäckad vecka, först och främst ska min portfolio göras till kursavslutet på fredag, julkorten ska fixas till och postas på torsdag, styrelsemöte, köra på hockeyträning, förbereda julfest till lördag och så ska jag försöka klämma in lite jobb också:) Så är jag lite frånvarande så vet ni varför!
Kram, Helen

3 kommentarer:

HannasHörna sa...

Hej hej!

Tack för fina ord om mina julklappsetiketter. Leran jag använt är sculpeylera.

Kram

LantlivsAnette sa...

Åhhh vad du pysslar och gör fint !! Vad duktig du är..
Jaa, jag funderade faktiskt om inte min Milda Julkokbok/häfte var 20 år..det stämmer nog, tyckte det lät gammalt, men så är det nog, den nya är jättefin, i samma stil men lite andra recept, betsäll en du också..
Kraaam Anette

creando sa...

Så mycket kul ni har fixat! Kramar Kicki