onsdag 28 december 2011

Fler julkort!

Jag fortsätter med att visa lite fler julkort:) Granpappret kommer från Reprint, God Jul stämpeln är en gammal från Panduro och julpost stämpeln kommer från Reprint.  Det är lite stickles på granarna men det syns dåligt på fotot.


Ännu ett julkort, detta med ett gammalt papper från gömmorna, julekram stämpeln från Reprint och ängelstämpeln från Panduro. Lite stickles på ängelns strumpor och lite på de röda bären.


Idag har jag jobbat, vi hade lite barn men vi fick gjort en massa saker som är svårt att hinna med under terminerna. Vi har påbörjat jobbet med att iordningställa leklådor, tex restaurang, kontor m.m.
Var alldeles snurrig vilken veckodag det var idag och julen känns väldigt avlägsen. Tänk om vi hade haft lite snö så vi kunde åkt pulka eller skridskor med barnen på jobbet!

Nu är det alldeles tomt i huset, maken skjutsar på hockeyträning och lillkillen är hos kompis och ska sova över där. Tänk vad skönt med jullov; att få vara uppe lite längre, spela julklappsspel, sova över, ha kompisar som sover över, bara vara.
Jag ska passa på att slå in ett par julklappar som ska delas ut på nyår, slå in paket till lille brorsonen + fixa ett kort, förbereda nyårs dukningen och bara slappa lite:)

Ha en toppenkväll!
Kram, Helen

1 kommentar:

Therese sa...

Kanske skönt att jobba då det är lite lugnare... en mjukstart liksom. Jag få hoppas du visar lite nyårsdukningstips, för jag känner mig lite tom på idéer på den fronten... Önskar dig en fin kväll, många kramar!!! <3