måndag 19 december 2011

Julgrupp

Vi har sån tur att vi får gå ut i skogen och hugga våra egna granar ( i år fick maken fixa det alldeles själv). Som ett litet tack brukar vi ge markägaren en liten julblomma. Så klart kunde jag inte köpa en färdig utan jag skulle tvunget fixa en själv:) Jag valde att göra en ganska clean and simple. Två vita hyacinter och en röd amaryllis, vita stenar, lite änglahår i guld och en "sigillstämpel". Allt planterades i en plåthink.


I fredags var det sista gången på min bildkurs, det var lite vevmodigt samtdigt som det ska bli skönt att slippa åka till Borås en dag varje vecka. De sista veckorna var hektiska med färdigställandet av portfolion men nu är den klar och inlämnad så nu blir det lugnare över jul och nyårs helgerna.

I lördags hade vi, den numera, traditionella julfesten med vänner. Vi dricker glögg, äter lite julmat, äter massa julgodis och framför allt leker vi julklappsleken. Helt otroligt hur vuxna människor kan bli alldeles till sig över julgranskulor och tomtar:) Jag lyckades "vinna" den populära tomten och maken fick två "vinster" så vi lyckades bra.

Idag känns det nästan som jag har baksmälla; ruskigt trött och huvudvärk:( Men det blir nog bra efter en lång natts sömn, imorgon är jag ledig och då tänkte jag pyssla, pyssla och pyssla:)

Ha en underbar måndagkväll!
Kram, Helen

2 kommentarer:

creando sa...

Hoppas att du får sova gott så att pysseldagen blir precis som du tänkt dig :) Kramar Kicki

Therese sa...

Så fin din julgrupp blev, gillade sigillet :-D Å du pyssla lite för mig med, för i morgon måste jag jobba, jobba och jobba... KRAM <3