tisdag 6 december 2011

Krans till dörren-äntligen!

Igår innan jobbet fick jag äntligen gjort våran dörrkrans. I år är den gjord med vanlig gran och idegran 8jag har fått av min mamma), dekorerad med polkgrisstänger och ett vackert band med polkagrisar på från Panduro.


Hade tänkt visa kransen igår men när jag kom hem från jobbet så landade jag i soffan med en hemsk migrän:( så klockan 8 gick jag och la mig och somnade tack och lov. Så idag vaknade jag pigg och glad.

Söndagens julmarknad med tomteparad gick bra, yngste sonens klass vann första pris (det lottas ut), så de fick 1000 kr till klassen, så nu ska det göras något kul:) Äldste sonens hockeymatcher blev inställda då Stenungsunds is/ismaskin inte var bra, så han hängde på fram på julmarknaden han med.

I morse var jag med yngste sonen till tandläkaren, han skulle göra en avgjutning till en tandställning, han var jätteduktig. Det har blivit så att båda barnen ska få tandställning, båda har för trångt i munnen:(

Idag ska jag jobba hårt med portfolion som ska vara klar nästa fredag när min bildkurs avslutas, lite stressad för detta men det ska nog gå bra:)

Ha en bra dag!
Kram, Helen

4 kommentarer:

Therese sa...

Så fin kransen blev!!! Kul att polkagrisarna gick igen på bandet <3 KRAM

Anonym sa...

Vilken fin krans, roligt med polkagrisar.

Ja tidningen underbara Idéer är väl värda pengarna för det är mycket mysigt pyssel där i. Tack för på hälsningen hos oss och tack att du lämnade ett spår efter dig så att vi kunde hitta till dig.

Önskar dig en härlig kväll

Linn sa...

Vad fin kransen var och den var precis sådär lagom. Ses imorgon!

karin - trattoria sa...

så tjusig!