onsdag 7 november 2012

Enkla bokmärken

Hade gjort några enkla bokmärken och hade med på höstmarknaden, tycker att de är roliga att göra. Höll dem ganska enkla och platta eftersom de ska ligga i en bok.

Idag hade jag min tidiga tur på jobbet 6-13, brukar passa på och lägga lite planeringstid 13-14 för att sedan ta följe med lillkillen hem. Idag fick jag dessutom gå tillbaka för APT mellan kl. 17-19. Så nu är jag lite pömsen, får bli tidigt i säng idag så jag orkar med morgondagen också:)

Kram Helen

1 kommentar:

Veronica sa...

Tidiga dagar brukar ju innebära att man är ledig sedan på eftermidagen men visst är det surt när man behöver komma tillbaka till jobbet igen. Det känns lite som att bli snuvad på sin tidiga dag. Sånt gillar jag inte alls. man skulle ha den dagen till godo på något sätt. Tyvärr så funkar ju inte systemet så...

Vilka fina bokmärken du har gjort. Om man vill bevara dem ännu bättre så kan man laminera dem, det gör jag ibland med mina. Ett litet tips bara...

PÅ tal om tidig dag..vad mysigt att kunna gå hem samtidigt som sina barn. Här gör jag det då och då. Jobbar heltid så det blir inte så mycket av den varan tyvärr!

Ha det gott vännen!
Kramiz Veronica