söndag 12 augusti 2012

Halsband och fotbollscup

Ooops, blev borta längre än vad jag tänkt mig;) Första arbetsveckan efter semestern har varit tuff i år, kände mig inte alls färdig med semestern i år när det var dags att börja jobba. Hoppas att det blir bättre nästa vecka.

Idag fick jag i alla fall pysslat lite, ett halsband blev det, jag gillar den här sortens pärlor och blev mycket glad när jag hittade dem på panduro outlet i Ullared, det här halsbandet har kostat mig mindre än 20 kr!!!
 

Den här helgen är det en stor fotbollscup i samhället, fullt av fotbollsspelare, tränare och föräldrar. tyvärr ösregnade det på fredag förmiddag så killarna och tjejerna har kämpat på på fotbollsplaner som mer och mer liknat leråkrar. Men jag har bara sett glada miner.
Äldste sonens spelar och de har lyckats riktigt bra så de ska spela A-kvartsfinal om bara en liten stund, tyvärr missar jag den nog då jag har kiosktjänst i eftermiddag men jag kanske kan smita en liten stund;)

Ha en härlig söndag!
Kram Helen

1 kommentar:

creando sa...

Det är alltid roligt med fotbollscuper. Mina ungar spelar inte längre fotboll, men jag har stått bredvid många planer och hejat. Det blir förståss ännu bättre om solen dessutom skiner :)

Kramar