måndag 13 augusti 2012

Ännu ett halsband

När jag ändå gjorde det turkosa halsbandet igår så gjorde jag ett halsband till:) Det blev ett med gröna snäckskals pärlor, tycker att det ä läckert med de skimrande pärlorna. Även dessa pärlor köptes på Panduros outlet i Ullared så det kostade väldigt lite, kul!


Sonens fotbollslag vann fotbollscupen igår! De var så roligt, de har ofta haft otur med lottning i tidigare cuper men den här gången gick det vägen, extra roligt när det är på hemma plan!Så ikväll är hela laget och äter pizza;) De är de väl värda.

Så nu är det bara jag och lillkillen hemma, jag är lite seg nu, hade öppning idag, dvs började kl.6 i morse, kompade ut ett par timmar och åkte direkt till Uddevalla för skolstarts inköp och klippning av killarna i familjen.

Var lite halvseg när jag kom till jobbet idag men vaknade fort när det visade sig att larmet, som ska stängas av automatiskt, gick igång! Ingen kod att stänga av det med utan jag fick, tillsammans med våran lokalvårdare (vilken tur att hon kom samtidigt) fick jag vänta in jourvaktmästaren. Så när första barnet kom (en alldeles ny liten sexåring) kom så hade jag inte kommit in ännu. Men allt löste sig snabbt och bra! Det var för att deltagande lag i fotbollscupen sovit i skolan som larmet inte var som det skulle.

Ha en toppen måndagkväll!
Kram Helen

5 kommentarer:

Therese sa...

Så fina halsband du gjort! Hi hi vilken start på dagen att inte komma in, tur att det löste sig! Massa kramar <3

Veronica sa...

Tänk så det kan bli. Hos oss var den en kollega som larmade på när kökspersonalen fortfarande var kvar i huset. Gissa om hon sprang runt där inne som en galning och undrade vad som hände.....fniss

Vad roligt att det gick så bra i fotbollen!!

Dina halsband är verkligen jättefina. Du kan ju börja sälja på marknad!

Ha det gott fina du!
Kramelikram Veronica

creando sa...

Panduros outlet i Ullared är inte ett dumt ställe. Var där själv i förrgår och blev kvar längre än tänkt...

Jag gillar verkligen färgen på detta halsbandet förresten. Jättefint!

Kramar

Therese sa...

Här lider arbetsdagen mot sitt slut, iaf min, maken har eftermiddag så han åkte just, så det blir bara jag och barnen ikväll, får hoppas de är snälla mot sin mamma då ;-D Plättar och glass är beställda, är det lill lördag så är det ;-D Hoppas du får en fin onsdagskväll <3 KRAM!

Therese sa...

Jaaaa, ta å damma av din cykel å haka på mig i fyra veckor! Vore skoj att ha en virituell medtrampare ;-D