tisdag 29 november 2011

Julkort

Så har jag också kommit igång med mina julkort. Årets julkort kommer bli clean and simple känns det som. Jag tycker ofta att papperna är så fina så de får stort utrymme. Detta kort är gjort med ett gammalt gran papper (kommer inte ihåg tillverkarens namn) och en stämpel från Panduro som jag embossat i svart.


Gårdagens utvecklingssamtal gick jättebra, vår yngste son är duktig och klarar sig bra i skolan, kanske kunde han vara lite mindre tävlingsinriktad i idrotten;) Han valde själv två nya mål att jobba med inför vårterminen och de kändes bra.

Äldste sonen fick sitt tungband klippt igår, vi har försökt få det tillstånd flera gånger men det krävdes att en specialisttandläkare sa nåt. Genast så fick han mycket lättare att säga r. Hoppas att det släååer nu med hans r-ljud (inte roligt att gå i fyran och inte kunna säga r).

Idag ska jag skriva färdigt till litteraturseminariet som vi ska ha på fredag, läsa litteratur och skriva till portfolion som ska vara klar den 16:e december.
Ikväll blir det trivselkväll med äldste sonens klass, det ska bli mysigt!

Ha en bra dag!
Kram, Helen

1 kommentar:

Therese sa...

Vilket fint kort! Å ja, till tjugonda knut börjar jag ta fram påsksakerna *fniss* eller kanske inte riktigt, men nästan, då vill jag ha vår! *ler* KRAM