lördag 3 juli 2010

Födelsedag och midsommarblomma

Igår sällade jag mig till de som passerat 35 år, jag blev firad av mina barn och man på morgonen, underbart med morgontrötta barnröster som sjunger för en. Även på jobbet blev jag firad med fika och present, fina scrapbookningpapper. På kvällen hade jag bjudit hit ett gäng tjejer som firade tillsammans med mig, vi fick en mycket trevlig kväll tillsammans på altanen i det underbara vädret. Jag fick mycket fina presenter fast jag bara önskat mig deras sällskap, presentkort på Panduro (mina vänner känner mig väl), ljuslyktor, en stor fin lavendel i kruka, godis, blommor och tequila med massa citroner. Tack tjejer, ni förgyllde min dag:)

Eftersom det var min dag så blev det en rosa tårta, inte riktigt som jag tänkt mig till utseendet men god blev den och det är ju huvudsaken:)


På midsommar var vi bjudna till vänner här i samhället och då gav vi bort en blomma och givetvis fick jag pyssla lite också, så det blev denna tag att hänga på, blev väldigt nöjd över den faktiskt:)

Njuter just nu av ett tomt hus, då barnen är hos mina föräldrar och maken jobbar:) I kväll är det meningen att vi ska gå ut tillsammans med några kompisar, ska bli trevligt är inte ute så ofta.

Kram, Helen

3 kommentarer:

Sofia sa...

Grattis!
Man måste ju prova sig fram (och ibland blir det kanske inte riktigt som man tänkt sig), men huvudsaken var ju att tårtan var god! :)

AnnikaS sa...

Grattis lite i efterskott, det låter som att du haft en härlig dag!
kram Annika

Jenny sa...

Grattis i efterskott! Det låter som din födelsedag var väldigt lyckad :-) Kul at bli firad i goda vänners lag!
Kram Jenny