lördag 22 augusti 2009

Lite, lite altring

Eftersom jag nu har flyttat in mina pysselsaker i gillestugan kände jag att jag ville piffa till lite av min förvaring. Känner mig lite tjatig nu; men pappret är från Maja Design! (Gillestugan är inredd i vitt och rött) I blomasken förvarar jag lite olika mallar (som står på!) och den är dekorerad med pappersblommor och reliefliner från Panduro.

Min pennförvaring har som bas en papplåda som jag fyndat i en 20 kronors låda på Coop. Förrutom Maja Design pappret är det dekorerat med pappersspets från panduro och blommor från Bokia.


Nu ska jag sätta fart med förberedelserna inför kräftskivan ikväll! Hoppas innerligt att det fina väder vi har nu håller i sig!
Ha en härlig lördag!
Kram, Helen

3 kommentarer:

Proforma sa...

Vi hade kräftskiva men det var för kallt att sitta ute! Hoppas ni får bättre!
Ha det så trevligt!
Irene

Fröken Fräken sa...

Åh, har du en hel gillestuga att sitta och pyssla i! Min stora deröm är ju att ha ett riktigt stort pysselrum att bre ut alla grejer man donar med i.. Hoppas kräftskivan blev fin!

Monkan sa...

QuicKutz verkar ju kanon, bokstäverna är så coola. Vad kostar en sån där stans och var köper man? Jag skulle inte behöva så många bokstäver, GOD JUL skulle räcka just nu :-)

Nu har jag gjort mitt kort med hemfixat "Grattis"-papper :-) Jag gör ju inte kort så ofta så det blev en del funderande innan jag kom på hur det skulle se ut, mer än att jag skulle ha Grattis-papper nånstans...