söndag 23 augusti 2009

FörvaringsaskHar gjort i ordning en spånask till förvaring för värmeljus och tändstickor på altanen; har gjort servettdecoupage kombinerat med lite sand och mina QuicKutz bokstäver.

Nu ska jag bara slappa och vila upp mig efter en mycket lyckad kräftskiva igår. Att sitta på altan med trevliga människor och sjunga och spela ända fram till tre på natten är svår slaget!

Ha en skön söndag!
Kram, Helen

2 kommentarer:

Monkan sa...

Ooops, 750 kr, det var dyrt, det är den inte värd för mig, jag skulle nog inte använda den så mycket. Men jag förstår att du har köpt den, som gör så mycket kort och sånt, den verkar kanon. Ja, här visar du ju igen, det blir verkligen superfint, jättefin ask.

Och pennskrinet, glömde jag ju skriva, fint, och smart att sätta spets/band längs kanterna och framför allt hörnen.

Idéarkiv låter toppen, det låter som en bra plats för "snörlapparna", och jag tror du har en hel redan i det där arkivet :-) Och om du inte redan har tänkt på den här idén så kanske den kan vara nåt att testa också: När du stansar ut bokstäver så kan du ju använda "hålen" också, där finns ju samma ord :-) fint mot en enfärgad bakgrund. Som t.ex här, fast jag har figurer och inte bokstäver, stjärna (julkort 2007) och hjärta (2006).

Ofta använder jag bara "hålen", gör t.ex en lång rad med hjärtan, stjärnor, snöstjärnor etc, då spar jag själva urklippen till framtida projekt, och tvärt om, spar "hålen" om jag använder den utstansade lilla figuren.

SusanneSj sa...

Vilken snygg ask!