torsdag 20 augusti 2009

Ett bröllopskort


Fick beställning på ett bröllopskort och jag tycker att dessa papper från Maja Design är underbart vackra. Har använt blommor och pappersspets från Panduro, inte överdekorerat men beställaren var nöjd och jag fick använda min nya leksak till bokstäverna.

Nu ska jag leta lite efterrätts recept för helgens kräftskiva!
Kram, Helen

3 kommentarer:

Proforma sa...

Du är en mästare på kort! Kul när du får beställningar. Kanske dags att börja sälja på Signerat!?
Läste i förra inlägget att Pandurokatalogen kommit...jag som var på Panduro idag och tog ingen katalog!
Irene

Monkan sa...

Ah, ny leksak, jag förstår precis vad du menar, pysselleksaker är kul :-) Jag har också börjat med bokstäver, men med stämplar. Fast nu blir jag ju väldigt sugen på en sån där stans också, såna coola bokstäver och vilka fina kort du fixat.

Vi ska fira pappas födelsedag i helgen så jag kom på idag att jag borde försöka greja till ett kort. Jag tror jag måste knycka en idé från dig... skapa ett Grattis-papper. Jag är helt såld på det sen första gången jag såg det hos dig. Och nu började jag plötsligt tänka på julkorten! Otroligt va. Och det kanske ska bli ett God Jul-papper på (hmmm, ja det kanske var God Jul-papper jag såg hos dig först, och sen Grattis, lysande idé är det hur som helst).

Jag var in på Panduro i helgen som var men då såg jag bara den gamla katalogen, ska göra nytt försök imorron. Måste ha tag på den nya katalogen! Omgående! :-)

Jenny sa...

Härligt att se att du är tillbaka! Har saknat inlägg här nu på tok för länge ;-) Fin-fina kort har du gjort med! Kram Jenny