söndag 1 februari 2009

Äntligen tillbaka!

Jag är lite trist just nu tyckr jag själv, i alla fall vad det gäller bloggen. Har inte pysslat nästan nåt det sista. Men jag hoppas att lusten infinner sig i veckan för jag vill verkligen pyssla. När jag var och handlade på Tempo i fredags så kikade jag på deras 10-kronors avdelning och där hittade jag dessa fina wall-deco bilar. Jag har aldrig testat att använda sådana men för 10 kronor så kunde jag inte låta bli. Köpte två ark och satte uppe på lilla A´s garderober, jag tyckte att det blev riktigt bra. Skulle det förstöra tapeten är det inte hela världen för vi sak nog göra om där nästa år när han blir 6 år.


I fredags innan jag fyndade walldekoren så var vi in på den lokala Flügger affären och tittade på tapeter, vi lånade hem fem böcker så nu ser vårat matbord i vardsgrummet ut så här! Inte lätt att välja men vi vill ha en vit tapet, det är ett stort rum så vi vill ha nåt som håller länge utan att vi tröttnar. Vi går om kring och känner lite just nu, vi har redan uteslutit en tapet, det är den längst ner till vänster, den kändes inte riktigt som våran stil. Hoppas verkligen att vi kommer fram till en och sätter igång. Vi har pratat på att göra om vardagsrummet länge nu.


Ha en härlig söndag!
Kram, Helen

7 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Vad kul att tapetsera..vi har nästan bara väv.
Kram Lotta

Camilla sa...

Jaha, säljer dom där också :) Vi köpte våra på Ica Maxi förra året. Hade tänkt kika om dom säljer där i år också. Klart det gör en skillnad, som sagt, alla bäckar små :)

Grodmamman sa...

Kul att få göra om lite! Här har vi satt upp väv på alla ställen vi gjort om. Vi tycker att det är jätte smidigt att bara kunna måla om när vi vill förnya. Skulle dock kunna tänka mig en mönstrad tapet på en gavelvägg i köket den dagen vi gör om där.
Pyssellusten kommer och går tycker jag!
Kram

Proforma sa...

Alltid roligt att renovera och göra lite fräscht. Vi håller på med vår källare, kanske inte lika roligt men behövligt.
Ha det gott!

Anonym sa...

Vad fina dom var på dörrarna.

Kram annica

Mrs. b sa...

Vad roligt att välja tapet! Fast samtidigt svårt när det finns så mycket fint att välja. Här hemma har vi fortfarande dotterns tapet liggandes, får se när vi får för oss att sätta igång tapetseringen av hennes rum...

Malla sa...

Vad skoj att välja tapeter. Hittade ni nåt som föll i smaken?
När jag tapetserade vardagsrummet fick sambon knappt vara med att bestämma.
Jag visade den jag ville ha och han sa att den var snygg så då slog jag till=)
Man får passa på innan han hinner ångra sig tänkte jag..haha!!

kram