söndag 25 januari 2009

Tjejfest!

Igår hade jag tjejfest här hemma, vi var tio glada tjejer som åt gott, spela Singstar och hade jättekul. Jag är så glad att det äntligen blev av, jag har pratat om detta länge men det är ju inte jättelätt att bara köra ut man och barn. Mannen var på föreningsdag med fotbollen på eftermiddagen så barnen var en stund hos farfar och sedan gick de hem till en kompis och barnen sov över. Det är så sällan man träffas bara tjejer och dessutom utan barnen så det var så kul, alla hade verkligen laddat inför detta och sett fram emot det. Det är ju så mycket lättare att arrangera en fest med deltagare som verkligen bjuder till. Jag valde att duka i rosa, tyckte det kändes tjejfest. Servetterna hittade jag på Rubb & Stubb, ljusburkarna är de jag visat tidigare fast då med rött band-det här rosa med vita prickar är köpt på Åhléns och så har jag satt lite olika rosa band runt foten på glasen.


Dagen idag har jag tillbringat i tv soffan med en bok och datorn bredvid mig, har kännts jättelyxigt, maken gjorde middagen och han åkte på äldste sonens hockeyträning så jag har haft en lyx tillvaro idag.

Nu ska jag ladda inför en ny arbetsvecka som börjar med att vi har kvällsmöte imorgon, så jag jobbar från 8-19 imorgon men sedan jobbar jag bara 7-12 på tisdagen, väldigt skönt!

Kram, Helen

4 kommentarer:

Proforma sa...

Det är ju jättekul att träffas så där, kan tänka mig att det var högt i taket med så många tjejer i samma rum... hihi!
Sådant behöver man ha emellanåt, tyvärr blir det alldeles för sällan.
Ha en bra vecka!

Frida sa...

Såg din kommentar på Husmusen och blev nyfiken på vem du kunde vara :) Visst är det skönt när det bara blir vi tjejer.. Och sen är singstar roligt :) Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Jag ska ha tjejfest om ett par veckor..måste fundera på tema.
Kram Lotta

Malin sa...

Åh, vilken fin dukning (jag som inte ens gillar rosa)! Det är så himla kul att duka fint, gör det alldeles för sällan dock. Delar av vår nyårsdukning finns på min blogg.