söndag 4 januari 2009

God fortsättning på det nya året!

Hej igen!
Dagarna har varit hektiska det senaste, jag har varit inne och kikat hos er men tiden och orken har inte räckt till för ett inlägg här hos mig!

Nyårsafton firade vi med vänner i Lysekil; med god mat, lite gott att dricka, bords hockey och avslutade med fyrverkeri. Maten var jättegod; vi fick pepparrots cheescake till förrätt, lax med cashewnötter, lime, sweet chili och vitlök med potatissallad och frusen cheescake till efterrätt. Barnen fick korv med bröd. Efter maten blev det bordshockey turnering, åkte dessvärre ut redan i första omgången. Som present till värdparet hade vi med ytterligare en variant på ljus med tändsticksask, denna gången gick det i rosa.


Igår var vi först på hockeyträning med den äldste sonen. Han gå i hockeyskola och tyvärr har det fungerat dåligt, flera lördagar när vi har kommit ner så har det inte funnits någon tränare. De senaste två gångerna så har våran son fått träna med team 99. Han ska fortsätta att träna en gång i veckan med dem sedan får vi se hur många gånger till det blir med hockeyskolan, vi har ju tre mil att köra till träningen också.

Efter hockeyn var vi en sväng till Torp, jag fyndade en svart kjol på Lindex för 149 kronor. Inhandlade även en router så nu ska vi se om vi kan koppla in den någon dag.

Efter Torp svängen så körde vi barnen till Brastad till mina föräldrar som lovat att passa dem för vi skulle ut på kvällen.

Vi började kvällen hemma hos några kompisar med lite god mat, singstar och en del att dricka. Vad det är kul med singstar!! Sedan var det dags att gå till sporthallen där det var dans till Perikles. Vi hade himla kul! Skönt att vara ute här på hemma plan, vi hade ca 200 meter att gå hem.

Ikväll så har vi börjat plocka bort julen, skönt att få bort den men samtidigt lite trist. Det blir alltid så himla tomt när vi tar bort alla tomtar och framför allt granarna.

Den här korgen står på altan på somrarna men jag tog ur tyget som sitter på insidan och dekorerade på utsidan med rött tyg och filtbård och fyllde den med fuskpaket. Jag vågar inte ha riktiga paket liggande framme.

Jag har avgivit två offentliga nyårslöfte (en del är bra att hålla för sig själv) och det är att jag ska ta ett foto om dagen hela året och att jag ska göra i ordning korten från vårat bröllop. Det är verkligen dags att ta tag i bröllopskorten, vi gifte oss 4:e juni 2005!

Nu ska lite fler tomtar bort!

Kram, Helen

7 kommentarer:

Designtjejen sa...

God fortsättning till dig med!!
Kramis

Annika sa...

Ni verkar ha haft fullt upp. Vi "fick" ABBA singstar i julklapp men när jag sjunger blir det bara ugly and bad som kommentarer.Det är inte helt lätt:) Är du med i projekt 365? God fortsättning:)

Annika sa...

Har läst på flera bloggar om projekt 365, verkar vara att man ska ta en bild varje dag och lägga på sin blogg.

Fröken Fräken sa...

Låter som att du inte direkt varit overksam utan varit ute och flängt en hel del! Här har man ju mest varit hemma, men efter en stadssväng idag kom jag hem full med idéer så det kan nog vara bra att fara ut och lufta sig lite!

Helena/roomservice.blogg.se sa...

Önskar dig ett härligt 2009 :)

Gårdsromantik sa...

God fortsättning!

Kram Maud

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Skickade mannen att köpa julblommor och vips blev det mysigt igen.
Kram Lotta