lördag 17 januari 2009

En tuff arbetsvecka, äntligen slut!

Denna veckan har varit otroligt tuff på jobbet. Jag har jobbat över 7 timmar, har haft klass på förmiddagen och fritids hela eftermiddagarna. Så igår kände jag mig gott sliten. Men idag känns allt mycket bättre. Vi har varit med äldste sonen på hockeyträning och efter det önskade han att vi skulle åka hela familjen. Så ca 45 minuter tillbringade jag på skridskor i förmiddags. Det gick riktigt bra idag, men jag låg ju i lä när man tittade på konståkningskillarna och tjejerna som tränade på stora rinken. Lillebror klarade sig riktigt bra idag ivrigt påhejad av storebror. Efter ishallen blev det en snabb sväng på stan. På Åhléns fyndade jag ett fint trådfat som ingått i deras julsortiment.

Jag tyckte inte att den var så väldigt julig utan tänkte använda den som fruktfat på köksbordet. Eller vad tycker ni? Ett riktigt fynd var det eftersom det var 75% rabatt på alla julsaker, så jag gav ca 50 kronor för det. Jag fyndade även ett "Tjuv och polis"-spel för 100 kronor, tänkte ha på lager inför stundande födelsedagar eller andra dagar man kan behöva lite nya roliga spel.Har ni sett! Jag har faktiskt pysslat! Jag snabb altrade denna ask för att den skulle gömma ett litet halsband till en kompis som tagit sin sjuksköterske examen. Jag gjorde så klart ett kort också men tror ni inte att jag glömde ta kort på det!?

Det här halsbandet var det som låg i asken.

Nu ska jag börja greja lite med maten för ikväll; idag blir det lätt fixad mat: räkor till oss vuxna och barna ska få grilla korv i öppna spisen.

Ha en underbar lördagkväll!

Kram, Helen

10 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Super fint fat..gillar luffarslöjd.
Kram Lotta

Hannis sa...

Fatet funkar absolut året om!!
Snyggt!

Vilken fin ask du pysslat i hop.

Hoppas att du får det lugnare på jobbet nästa vecka!

Proforma sa...

Det där fatet kan du absolut använda året om! Det är jättefint!

Hoppas du får en lugnare vecka, nästa!
Fortsatt trevlig helg!

Grodmamman sa...

Fatet var jätte fint och inte det minsta juligt. Jag skulle använda det året om.
Min svägerska tog också sjuksköterskeexamen nu i januari. Hon har fått jobb och började i måndags.
Kram

Designtjejen sa...

Jätte fint trådfat!! Hoppas att du får en jätte härlig söndag nu!
Kramar

Fröken Fräken sa...

Oj, det låter verkligen som en tung arbetsvecka. Hoppas att det blir lugnare framöver så att du hinner få tillbaka lite pyssellusta och energi.
Jag passade också på att fynda på Åhlens här i stan, all rea var det halva priset på. Köpte tyg (vad annars?!) och skålar som också var ur deras julsortiment men som inte heller kändes juliga. Ditt fat var superfint och inte ett dugg juligt!

Sofia sa...

Vilket snyggt fat! Alltid roligt att fynda ;)

Malla sa...

Aaaah, det fatet bill ju jag ha!! Måste till Åhléns Nu!!!=)

KRam

Vero sa...

HEj hej på dig!

Missa inte tävlingen inne hos mig. Lottar ut ett stort paket med pärlor...

Ha en fin dag!

Mona sa...

Härligt med luffarslöjd, min pappa har precis öppnat en sida om luffarslöjd http://www.luffarslöjd.se och få lite inspiration!