lördag 27 oktober 2012

"Medicin"

En kompis blev akut opererad i veckan, inget livshotande som tur är, och då tyckte jag att hon behövde lite uppmuntran. Rengjorde ett vitaminbrusrör och fyllde med medicin; gel'ehallon istället;) klädde den med snygga papper och lite bling, bling måste göra susen när man ska rehabilitera sig!

Idag är det fotbollscup för stora A, två matcher spelade; en vinst och en förlust. Två gruppspelsmatcher kvar innan eventuellt slutspel.

Hinner jag ska jag göra maken sällskap på fotbollsföreningens årsfest ikväll, kom på att jag ju får en extra timme inatt så kanske det kan bli fest en stund, ska upp och köra på hockeyträning imorgon;)

Ha en härlig lördag!
Kram Helen

1 kommentar:

Veronica sa...

Vad gulligt av dig, kan tänka mig att det gjorde susen för din vän! Jag har sett andra slå in sådana där rör och nu har även jag börjat spara på dem när de är slut. Har ännu inte kommit till skott vad gäller det pysslet men nu väckte du den där pysselnerven i mig. Gele'hallon var ett roligt tips! Ditt rör har du gjort jättefint!!!!!

Mitt körande till diverse träningar o matcher vilar i veckan, ganska skönt faktiskt men saknar familjen mycket!! Hur gamla är dina barn?

Här vräker regnet ner och det ser ut att bli en ruskigt blöt tisdag.

Kramelikram Veronicare