måndag 8 oktober 2012

Välkommen till världen kort

I augusti fick en kollega en liten pojk, en Viggo. Självklart så skulle vi på jobbet uppvakta med en present. Jag fick uppdraget att göra ett kort. Jag hade med ett Välkommen till världen kort på höstmarknaden som jag fixade till genom att lägga till namnet. Hoppas att mottagaren blev nöjd:)

Jag lyckas inte med att få korten att uppföra sig och lägga sig där jag vill:(

Igår var det första gången för lillkillen på hockeyskolan, bambi på is: Otroligt kul att se honom försiktigt men målmedvetet ta sig fram över isen. Det ska nog bli en skridskoåkare av honom med:)

Idag har jag haft en soffan dag då jag måste kymigt och konstigt sedan igår eftermiddag; kroppen är totalt slut, huvudvärk och illamående, Så nu är den stora frågan om jag orkar åka på nätverksträff imorgon eller om jag behöver en vilodag hemma. år fndera under kvällen.

Kram Helen

2 kommentarer:

Grodmamman sa...

Blev lite full i skratt när jag såg kortet och då inte för att det såg konstigt ut på något sätt. Har en kollega som är väldigt mycket för detta med genus och hon skulle gå i taket om hon såg detta!:) "Varför måste det vara bilar på ett kort till en kille?" Kan riktigt höra hur hon skulle gå igång.
Personligen skulle jag gärna ge ett sådan fint bilkort till en nyfödd kille!:)
Kram

linn sa...

Åh vi blev väldigt glada, kortet var verkligen superfint. Tackar för presenten.

Hugs från mig & Viggo