måndag 31 oktober 2011

Halloween dekorerade ljus

Här kommer ett inlägg igen, går lite långt emellan just nu, det har varit riktigt mycket ett tag nu. Min bildkurs tar mig till Borås ca en dag i veckan vilket gör att jag är hemifrån ca 12 timmar de dagarna. Jag har varit på styrelseutveckling med våran lokalavdelning i LärarförbundetBohusgården i Uddevalla, ett mycket trevligt konferenshotell med kanonmat. Med makens jobb var vi på Ålands kryss också, så jag har riktigt ätit upp mig några veckor nu:)

Helgen som gick fyllde vi med rekordsnabb shopping, 9-års kalas och halloween fest. Självklart var jag tvungen att pyssla ihop nå´t att ta med när vi gick på halloween fest. Den här gången dekorerade jag två ljus från Lagerhaus och ställde på en skifferplatta, också den från Lagerhaus. Pappren är från panduro och creativ club, spindlarna är inhandlade på BR-leksaker för flera år sedan men såg att de hade dem nu med.Nu ska jag snart se till att få tänt i öppna spisen, äldste sonen har killkväll med övernattning, fyra extra 10-åriga killar ska sova här i natt, och de ska få grilla korv till kvällsmat.

Kram, Helen

1 kommentar:

Miss Cutiepie sa...

Ja visst är kransarna underbara ♥
Vilken fin gå bort present du gjort, den skulle man vara glad över att motta! Vad kul med Halloweeen pyntade ljus, det har jag inte ens tänkt på :)