måndag 10 oktober 2011

Canvas och kort till en liten tjej

Tidigare i våras fick några bekanta en liten tjej. Jag gjorde en enkel canvas till henen att hänga på dörren eller väggen. Jag har målat med akrylfärger, vimplarna har jag klippt ut, fjärilarna kommer från creativ club, blommorna bland annat från Panduro.


Gjorde ett litet enkelt kort till också, gillar pappret med de små nyckelpigorna på, det kommer från creative club.

Har har varit fullt upp i helgen med marknad i Ed, fotbollsavslutning för killarn och årsfest i fotbollsföreningen för maken och mig. Första riktigt kalla natten kom i lördags, när jag kom hem ca 00.30 var det nollgradigt ute, hua:)

Nu är det snart sova dags, imorgon ska vi börja med äldste sonens förberedelser inför ooperation på onsdag när han ska ta bort spikarna han fick inopererade vid sitt lårbensbrott. Jag ska dessutom besöka fyra muséer i Göteborg.
Kram, Helen

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Tavlan o kortet är jättefina! Tavlan hänger så fint över hennes säng.
Maria

Therese sa...

Så även Allers julmagasin är si så där... måste nog ändå köpa det då jag är en sådan julnörd ;-D Och som du skriver, ibland kan en andra läsning göra det bättre ;-D

Therese sa...

Sv - Tack, och den var rysligt rolig att "borra till" :-D KRAM!

Tess sa...

Vad fina de var, tavlan o kortet :)
Och så himla kul att få så personliga presenter du lagt ner tanke och energi på!
Sv: Visst är det mysigt? :) Men har du missat munkarna innan har du nåt att se fram emot om du åker dit i år!

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Fina! :-)

Och tack för gratulationen! :-D

Therese sa...

Men se där, smaken är precis som baken :-D JAg gillar nämligen inte Amelias julnr överhuvudtaget och har bojkottat den tidningen de senaste två tre åren :-D Men du har rätt ang recept, sådant är det itne så mycet av i allt i hemmet, men det saknar jag inte då jag är tråkigt traditionell när det kommer till julbordet *fniss* Ha en fin helg! KRAM