måndag 13 juli 2009

Flaskkort


Jag har sett många som har gjort fina flaskkort men jag orkade inte leta upp någon mall så jag gjorde ett efter eget huvud. Jag har använt mig av grön lite glittrig cardstock, papper från Basic Grey, papperspets från Panduro och en fjäril som jag köpt på Pysselakuten. Jag gav denna flaska till en kollega som agerar som mitt privata bibliotek, så fort jag läst ut några böcker kommer hon med en ny laddning.

Nu är vi alla här hemma lediga, så vi tar dagen lite som den kommer. Tyvärr har ju inte vädret varit det allra bästa sedan jag fick semester. Men vi hade ett unerbart dygn på Sjöården förra veckan med bubbelpool, massage, bastu, japansk tvagning, varm bassäng, kalla kar och tre rätters middag med vin till alla rätter. Då mådde man som en prinsessa.

Igår var det dags för sommarens tur till Liseberg; utrustade med varsitt åkpass så åkte vi så mycket vi bara orkade och hann. Vi hade alldeles perfekt Lisebergsväder; dvs lagom med sol och inget regn. Vi lyckades dessutom vinna en stjärnvinst på Toblerne hjulet och två 11:a vinster på två andra hjul så barnen var överlyckliga.

Idag blev det en tur till Torps köpcentrum för maken skulle köpa inlines för födelsedagspengar.

Nu är det dags att natta två barn ( sena vanor under semestern!)
Kram, Helen

2 kommentarer:

Monkan sa...

Smart idé med flaskkort, och bara fantasin sätter gränser va? :-) Pappersspets har jag aldrig hört talas om, det var ju fiffigt,

Verkar ha varit en väldigt lyckad dag på Liseberg :-)

Hannis sa...

Häftigt!
Du gör så mycket fint pyssel.

Ha riktigt sköna dagar nu!