lördag 13 juni 2009

Fynd till altanen


När barnen var hos mormor och morfar under Kristi Himmelsfärd helgen passade vi på att ta en tur till Smögen, gick och kikade i de bodarna som hade öppnat. Dessa fina ljuslyktor fyndade vi på 70% så vi fick båda för 68 kr. Jag gillar när det är så hög rabatt!

Ha en härlig lördag kväll!
Kram, Helen

11 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Jättefina! Visst är det kul att handla till så hög procent. Det har jag också gjort idag... på LOB design, dom som också säljer Fatboy, Var så sugen på en men vill hellre ha en hängmatta!
Fortsatt trevlig helg!
Kram

Jenny sa...

Åh, du skulle köpt ett par åt mig med ;-) De var jättefina, å man är alltid så glad när man gör såna härliga fynd! Kul att läsa nytt inlägg. Kram Jenny

Monkan sa...

Rabatt är ju trevligt, och ju högre desto bättre så klart :-) Fina lyktor, kan nog skapa myskänsla.

Jag var i valet och kvalet vilken flower loom jag skulle köpa, men till slut blev det den från Vartofta. Kanske bli ett köp av Panduros också... eftersom man kan göra lite olika former med den, jag ska fundera lite.

Jag hittade en länk till Flickr med inspirationsbilder, verkar läckert att göra med nåt stelare än fluffigt garn som jag gjorde.

Hannis sa...

Dom var fina!!

Önskar dig en härlig midsommar!

Grodmamman sa...

Glad midsommar!
Kram

saravillfara sa...

Vilket kap!! Det är bara att gratulera till fynden.
Ha en fortsatt fin midsommarhelg!

Fröken Fräken sa...

Fina lyktor! Letar också efter sådana där, som inte har någon slags dekoration över glaset. De flesta har ju som någon slags kryss i metall på glaset, och det vill jag inte ha. Och 70% rabatt, det är min typ av rea det! ;-)

Hoppas att du har en fortsatt fin helg! Jag har svårt att fatta att det är bara lördag idag, jag är helt inställd på att det är söndag...

anna.a sa...

jättefina!

Paula sa...

Fräscha lyktor! Visst är det kul att fynda. Vi har ju Majas nytt o begagnat här i Färgelanda. Där kan man göra fynd. Visar ett, nästa inlägg.
Tack för din snälla kommentar ang. sommarstugan.Kul att höra!

Susanne sa...

Hög rabatt is the shit! :-)

Det är superfina! Grattis liksom!

Emma sa...

Åh, jag älskar ljuslyktor :D ! Vad fina de var.