söndag 16 mars 2014

Blandade kort

Hoppsan, hur gick tiden så himla snabbt!? Vet ju av erfarenhet att tiden innan hockeysäsongen är slut är hektisk, då är det fotboll och hockey samtidigt och ofta cuper i båda sporterna.

Idag kände jag ork och lust att göra ett inlägg, det gäller att ta tillvara den lusten:)
Visar några ganska enkla men i mitt tycke fina kort. Det första fick min brorson på julafton, det andra blev ett nyårskort till en kompis istället för ett julkort som ramlat bakom skänken och inte kom iväg och det sista ett kort till en kollega (hopplösa färger pga taskigt vinterljus).
Nu njuter jag i alla fall av de fina dagar vi haft; hunnit med ett par promenader, tittat på lillkillens fotbollscup, stått i kiosken på fotbollscupen, kollat in hockeyavslutning, hälsat på mamma och pappa och nu väntar en ny arbetsvecka!

Ha en härlig vecka!
Kram Helen

3 kommentarer:

Scrappgrynet sa...

Jättefina!! Barnkort är alltid roliga att göra;) kram Michaela

Therese sa...

Tack snälla du! Var verkligen en utmaning då jag har svårt för att simma då jag vet att jag itne bottnar, men det gick å jag är så stolt! Hoppas allt är bra med dig, tycker allt att du ska uppdatera lite ;-) Om inte annat då det blir höst å pysslandet drar igång igen, nu kanske det är sol å bad som gäller... KRAM

Therese sa...

Ja det är nog lite väder relaterat, för sedan snön föll å jag var ute å sprang till ljuvaste julmusiken, körsång och julpopp har min stämning börjat ta sig! KRAM KRAM