måndag 30 december 2013

Snart slut + födelsedagskort

Nu närmar sig slutet för 2013, börjar känna mig som en tant som hela tiden utbrister: vad fort tiden går! Men det känns som tiden rusar fram. Har haft några dagars ledigt men nu är det tillbaka på jobbet som gäller. Vi hade en mysig julafton hemma hos mina föräldrar tillsammans med min lillebror med familj. Min äldste brorson fyller dessutom år på julafton och min yngste brorson är född den 15:e november, så lite bus och lite bebisgos hann vi också med på julafton.

2013 kommer att gå till historien med en underbar sommar, vi njöt i fulla drag av det härliga vädret och lediga veckor, jag hade fem veckors semester och maken var arbetslös över sommaren. Vi hade lyxval att göra nästan varje morgon; var ska vi bada idag! Vi badade, grillade, var på sommarfest, såg Gyllene Tider, solade, badade lite till, gjorde rabarbersaft, umgicks, turistade och bara njöt.

För övrigt känner jag att jag har saker att jobba på inför 2014 så att det blir bättre än 2013, men det är ju skönt att känna att livet kan förbättras och det är bara jag som kan göra det så nu laddar vi för årets sista fest och ser framåt mot 2014!

Visar några kort jag gjort i oktober och november, det nedersta var till min kära mormor som fyllde 89 år.

Ha ett gott slut!
Kram Helen


2 kommentarer:

pojjo sa...

Jätte fina kort :D Vill passa på att önska ett gott slut och ett riktigt gott nytt år :D
kram Johanna "pojjo"

Grodmamman sa...

Gott Nytt År!
Kram