lördag 12 januari 2013

Halsband

Hej igen!
Blev en liten paus här, vi har varit på skidsemester i Kläppen. Tyvärr blev jag sjuk så jag fick bara en dag i backarna. Trist att missa massa härlig familjetid:( Killarna i familjen har dock hållt fanan högt; den äldste har lärt sig åka snowboard (han hade aldrig tidigare stått på en), åkt nästan två mil på längdskidor och njutit i stora drag. Lillkillen har lärt sig åka ankarliftar och stiligt och lite längdskidor blev det för honom också. En kväll gick de över till kompisar och badade i deras utomhus bubbelpool, så killarna var nöjda med sin skidsemester.

Jag börjar bli lite uttråkad, soffhörnet är inte så himla kul;)

Äldste sonen blev sjuk idag och min feber kom tillbaka lite idag igen, så nu hoppas vi att resterande familj klarar sig och att jag blir frisk så jag kan jobba till veckan!

Innan jul gjorde jag ett halsband som jag inte är helt nöjd med men jag vet inte vad det är som stör mig:) får se om jag behåller det som det är eller ändrar på det:)

Ha en härlig lördag!
Kram Helen

4 kommentarer:

Veronica sa...

Stackars dig, inte roligt att vara sjuk när man ska iväg på sådana resor. Hoppas att du kryar på dig snart!

Kläppen har jag aldrig varit i, de andra ställena där uppe runt Sälen har vi besökt ett par gånger. Som skidälskande familj så ler jag när jag läser om vad dina barn har gjort...kul. Men tycker som sagt väldigt synd om dig.

Här blev det några varv med längdskidorna igår, härligt. Nu har vi fått snö igen och då gäller det att passa på.

Hoppas att du får en bra söndag
Kram Veronica

Therese sa...

Nä så typiskt å trist att du skulle bli sjuk å missa skidåkningen.... Lämnar mass krya på kramar!!!

Grodmamman sa...

Vad tråkigt att bli sjuk när man ska iväg på resa!:( Krya på dig!
Längtar upp till fjällen, men i år blir det ingen resa dit. Sonen ska till Idre v 7 med sin konfirmationsgrupp och jag är bara liiiiite avundsjuk!;)
Kram

Lilla Kullan sa...

:-) Ja, jag får nog tänka så kanske... att glassen inte smälter.;-)

Krya på dig!:-) Kram Stina