måndag 10 september 2012

Måndagsmys

Hoppas att ni alla mår bra ute i stugorna runt om i landet. Här myser jag och lillkillen i TVsoffan, jag med datorn och telefonen och han med sin egengjorda fruktsallad till kvällsmat.

 

Helgen susade fram fast vi inte gjorde så mycket. På fredag eftermiddag drog barnen och jag till Torp köpcentrum, tyvärr fick vi inte uträttat så mycket som vi hoppats på. När vi kom hem hade äldste sonen feber så det blev ingen hockeyträning och ingen fotbollsmatch för honom i helgen. Lillkillen hade dock fotbollssammandrag på lördagen, hans lag förlorade bägge sina matcher, kan vara riktigt nyttigt för de är alldeles för vana att vinna (det sa även ett motståndarlags tränare). Man måste lära sig att både vinna och förlora på ett bra sätt.
Utöver fotbollen på lördagen så har barnen och jag hållit oss hemma, mannen jobbade på lördag och sedan var han på grabbkväll och på söndagen var han iväg på P11 match eftersom han är tränare.

Imorgon är det föräldramöte för lillkillens klass, nästa vecka för den äldste. Annars så har den här veckan inte så många kvällsaktiviteter på agendan.

Ha en toppenkväll!
Kram Helen

4 kommentarer:

Veronica sa...

Hej vännen!

Åhhh, en hederlig fruktsallad, så gott. Nu blev man ju sugen på det oxå...hahahaha Nej , det får minsann räcka med mina kakor till teet.

Läste nyss att din son oxå spelar hockey precis som min kille gör. Ja, då vet du hur det är, långkallingar, och fleecefilt i hallen när man hejar!

Hoppas att du får en härlig vecka trots att den blir lugn. Ibland behöver man "andas" lite oxå!

Kramiz Veronica

Meam Die sa...

Mmm, fruktsallad är så gott!!!

Jaha, föräldramöte ja och så är det utv.samtal också... många saker på agendan nu ;)

kram kram och ha en bra dag! Malin

Grodmamman sa...

Gott med fruktsallad!
Här var sonen kanon förkyld i helgen, så,det blev varken träningsdag med bandyn eller fotbollsmatch.
Skönt när det inte är uppbokat så mycket på kvällarna i veckorna.
Kram

Therese sa...

Hi hi här är det föräldramöte till veckan, och barnen har just beställt fruktsallad till kvällsmyset, så det känns som jag kan rippa detta inlägg rakt av *fniss* Önskar dig en fin söndag <3