fredag 8 april 2011

Härliga fredag!

Så var det då äntligen den efterlängtade fredagen. Små killarna och jag har intagit den numera obligatoriska fredagsfikan. Idag vart jag sugen att testa nedanstående kaka som för mig i alla fall är en nyhet.  Ska jag lämna ett betyg så blev det väl godkänt men jag hade förväntat mig mycket  mer smak av schweizernöt så jag tror inte att den kommer att inhandlas igen.


Ikväll ska mina små huliganer på disco, även den störste med kryckor och allt:) Jag hoppas att det går bra och vi bor väldigt nära så jag kan hämta honom på fem minuter. Annars går det framåt med hans kryckhoppande numera ska han stödja på benet fast det inte är helt ihopläkt. Så nu sätter vi hoppet till att allt ser bra ut den 3:e maj när det är dags för nästa återbesök för det är en kille som tycker att det är mycket trögt nu att inte kunna spela fotboll och härja på rastern.

Hade en kollega, gympaläraren på skolan, som fyllde 50 förra veckan och jag fick äran att knåpa ihop ett kort. Han är mycket aktiv i Högsäter GIF som bland annat har stor fotbollsverksamhet så vad passar bättre än ett kort med massa fotbollar på. Använde en hel del stickels också:)


Nu ska jag se om jag kan fixa en liten present som jag kan ha med mig när jag går på tjejfest imorgon kväll. Hoppas att ni alla fär en härlig fredag kväll!
Kram, Helen

3 kommentarer:

Karin - Trattoria sa...

oh låter som en bra kombo för mig som älskar schweizernöt :)

Karin - Trattoria sa...

oh låter som en bra kombo för mig som älskar schweizernöt :)

Camilla sa...

Håller med om kakorna.. lite väl torra o väldigt smaklösa. Hade också förväntat mig mer...