lördag 5 mars 2011

Inför påsken

Hej, det var länge sedan. Året 2011 har inte börjat så bra för den här familjen. Nästan hela januari var någon i familjen sjuk, tror vi fick fyra friska dagar i januari. Detta är något som vi aldrig varit med om tidigare. Sedan gick vi in i februari och livet började rätta till sig men så den 17:e februari råkar äldste sonen ut för en olyckshändelse på skolgården, en annan pojk ramlade så olyckligt på hans ben att han bröt lårbenet. Så nu har vi en kille som skuttar omkring på kryckor sedan två veckor och som grädde på moset fick jag en dunderförkylning igår eftermiddag. Just nu sitter jag och känner efter om jag kanske ska få magsjukan som går bland barnen på jobbet ( lite hypokondrisk nu:) Detta har gjort att det inte funnits någon blogg lust alls hos mig. Men nu kan det ju bara bli bättre med bloggandet:)

Hittade ett kort på en värdinnegåva jag gjorde och gav bort förra påsken. Jag altrade en äggkartong och fyllde den med Kinderägg.


Hoppas innerligt att ni inte tyckte att det blev ett för gnälligt inlägg detta!Ha nu en härlig lördagkväll, här ska det tittas på Andra chansen och äldste sonen har en kompis som sover över (för det går bra även när man brutit benet:)

Kram, Helen

4 kommentarer:

Lollo sa...

nu kan det ju bara bli bättre ;)

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Tack för kommentaren!! :-)

Åh, vilken tråkig början på året ni hade. Hoppas fortsättningen har blivit bättre. :-)

Kram!

Maria sa...

Hej!
Hoppas att ni alla piggat på er nu!
Kul att få en ask full med Kinderägg!

Hobbykällaren sa...

Välkommen till tävlingen om Tilda-boken!! Snart dragning.. Kul ide´med kinderäggen!!
Kram Kerstin