tisdag 28 december 2010

Momors julklapp

Ja, vad ger man till sin mormor som passerat den aktninsvärda åldern 86 år!? Ja, inte fler eldfasta formar eller silverbestick, nej, man ger henne lite gott att äta på och lite gott att dricka:)

 Dekorerade en liten Pringles burk (yngste sonen har fastnat för dessa och mamma för burkarna) med röd cardstock, möntrat papper från inkido, blomman och balden stansade med stansar från Panduro.
Så här såg det ut när paketen öppnades (jag vet att bilden är mörk). Knödde ner det i en converse låda som blivit över efter vår paket lek lördagen innan jul.

På tal om den där paketleken, att små billiga paket kan göra vuxna människor halvt galna:) För andra året på våran julfest så lekte vi paketleken, alla vuxna hade med ett paket för ca 30 kr som vi sedan tävlade om. Redan när vi satte oss vid maten blev det en del diskuterande vilken plats som i fjol varit den mest vinstbringande om man skulle tro att det var så i år med. Någon föreslog att vi skulle lotta var man skulle sitta:) Hystersikt roligt är det i alla fall:)

Nu ska jag kolla till grabbarna som passar på att njuta av jullovet och sitter och tittar på film!
Kram, Helen

Inga kommentarer: