måndag 28 december 2009

Blommor


Detta arrangemang hade vi på bordet lördagen innan jul när vi hade vänner hemma på en julfest. Jag har klätt tre gamla senapsglas med granris och röda nejlikor i oasis. Nejlikorna var lika fina på julafton men då hade granriset gett upp för länge sedan så då klädde jag glasen med vitt silkepapper istället. Funderar nu på vad jag ska göra för arrangemang till nyår, är inne på att använda vita blommor då.

Har idag varit på Panduro och fyndat lite på deras julrea, fyndade ett par byxor på H&M till mig för hela 100 kr och inhandlat en massa mat inför nyår.

Ska nu se slutet på rekordmatchen Frölunda-Färgestad, det ser ju riktigt bra ut. Imorgon får det äntligen bli en tur till pulkabacken (har inte orkat för min förkylning) och kanske lite pysslande innan äldste sonen har hockeyträning.

Kram, Helen

6 kommentarer:

Ladylox sa...

God fortsättning på det nya året!

pysselpralinen sa...

Vilka fina bordsdekorationer!

Visst är det kul att fynda på Panduro! :-) Det passade jag också på att göra. Jag köpte bland annat ett par julpaket för tovning som jag tänkte prova på. Har varit sugen på att prova på tovning ett tag nu. Fick presentkort på Panduro i julklapp och det måste jag säga var en av de bästa julklapparna! :-)

God fortsättning på det nya året!

Under en vind sa...

Vilka fina dekorationer! Just bordsdekorationer är något jag är dålig på att komma på nåt annorlunda då är det toppen med såna här fina tips!

Önskar dig god fortsättning på 2010!

Kram kram!

Jenny sa...

Det var ett jättesött blomsterarrangemang! Blev det vitt på nyår? God fortsättning! Kram Jenny

Susanne sa...

Jag VET! Man blir hur nyfiken som helst på hur folk gör med sina saker. Samlar de som jag eller slänger de en sak när de skaffar en ny?

Jag vill verkligen veta! :-)

Mrs. b sa...

God fortsättning!

Vilket fint arrangemang! Jag är urusel på att ordna när det gäller dukning. Kommer alltid på det försent, plus att fantasin liksom tar stopp. Det är alltid inspirerande att se andra som lyckas! :-)