söndag 13 september 2009

5-års kort

Dessa två kort gjorde jag på beställning till en kollega, hon skulle gratta två små tjejer som fyllde 5 år, tvillingar. Jag gjorde korten inte lika men i samma stil.Siffrorna är dekorgummi siffror från en 10 kronors avdelning. Pappren vet jag inte var de kommer från, blommorna är från Panduro och det är även prinsess stämpeln.

Har haft en hektisk vecka med mycket jobb, start av en högskolekurs och att maken numera jobbar- butikstider. Så nu går mycket tid åt att få in nya rutiner.
Veckan som kommer ska jag hinna med föräldramöte på jobbet, styrelsemöte med Lärarförbundet, plugg, skriva lista inför Ullareds besök och helst lite hushållsarbete.Så nu vet ni varför jag inte är så himla synlig här på bloggen just nu.

Ha det bäst!
Kram, Helen

4 kommentarer:

Vero sa...

Hej Helen!

Du kan väl maila mig, veronica@pysselgrottan.se och så gör vi upp lite om en tävling. Jag har det lite tjockt nu i veckan, men tills på torsdag ska jag nog kunna hitta på något.

Men maila mig så kommer vi överens om hur vi skall lägga upp allting.

Ha en fin dag!

Jenny sa...

Vilka söta kort du gjort! Emellanåt är det annat som upptar ens tid och det är nog så för alla då och då. Välkommen åter ;-) Kram Jenny

Hannis sa...

Vilket schema du har!
Hur hinner du pyssla i hop fina kort mitt i allt=))

Monkan sa...

Oj vilken lista du har, du får priotera lite i den, Ullaredsplanering t.ex måste väl hamna högt upp :-)

Prinsesstämpel, menar du att du stämplar själva figuren och sen sitter du och fyller i färg?! Vilket pyssel!