fredag 22 mars 2013

Tackkort

Nu är fredagen här, yeeah!!! Hade mina tidiga fredag idag, skönt! Så handlingen är avklarad och nu borde jag snart röja och städa lite för imorgon ska vi ha kalas för lillaskrutt som fyllde 9 år i veckan.

Igår hade vi styrelsemöte och tackade av "våran" ombudsman som har fått nytt jobb och går vidare mot nya äventyr. Kom på igår morse att ett kort hade ju varit trevligt, så jag slängde ihop detta jättesnabbt!

Ha en härlig helg!
Kram Helen

onsdag 20 mars 2013

Påskägg pyssel

Nu kommer det äntligen ett litet inlägg:) Livet snurrar på i full fart, förkylningarna har dragit vidare, grabbarna spelar fotboll och vintern kom visst tillbaka igen!

Idag har jag kört i full rulle, jobbade 6-13, planerade fram till kl.14, hem med lillkillen, iväg för att köpa en present, förhandling kl.15 och efter det blev det pyssel hemma hos en vän! Såååå kul med en pysseleftermiddag/kväll! Jag pysslade med ett påskägg, köpte ett ägg för några år sedan på Åhléns målade med akryl och hobbyfärg. Öste sedan på med blommor och utstansade fjärilar, lite stickles i blommorna, gick lite all in den här gången:)

Nu är det dags för sängen!
Kram, Helen